Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 15.00 - 01.00
Woensdag: 15.00 - 01.00
Donderdag: 15.00 - 01.00
Vrijdag: 14.00 - 02.00
Zaterdag: 14.00 - 02.00
Zondag: 15.00 - 01.00

Barbattle

Vanaf 20 Maart tot 27 April organiseren wij in Cafe de Gouden Klok een echte ‘barbattle’. De planning is vanaf Maart te starten op de zaterdagavonden. Onderstaand wordt kort beschreven wat de barbattle inhoudt, wat er van de teams verlangd wordt en wat er tegenover staat.

Wat houdt een barbattle in?
Een barbattle wil zoveel zeggen als een strijd tussen de diverse teams met eigenlijk als enige doel met jouw team de beste omzet te realiseren. Hoe je dit doet is (bijna) volledig aan jullie als team. Je draait met je team de bar vanaf 8 uur ’s avonds tot de officiele sluitingstijd om 2 uur ’s nachts. Ook de muziek is geheel in handen van jullie. Thema of iets dergelijks is ook geen probleem.

Wat heb je nodig?
Een team van 5 personen waarvan er minimaal 2 18 jaar zijn en de rest in ieder geval niet jonger is dan 16. Deze 5 worden alsvolgt ingezet: 1 persoon voor de muziek, 2 voor achter de bar, 1 om het lege glaswerk op te halen en 1 die vrij is om bij te springen waar nodig. Er kan dan heel de avond gerouleerd worden zodat iedereen ook even tijd heeft om even een praatje te maken met zijn genodigden.

Wat doen wij?
Wij zorgen ervoor dat jullie geen administratieve toestanden hebben als de muntverkoop, het bijvullen van de koelingen , zodat jullie je volledig kunnen richten op het entertainen van de gasten. Alle consumpties worden verkocht met munten zodat het aan het einde van de avond ook heel simpel te tellen is hoe er gedraaid is.

Wat staat er tegenover?
Voor de winnaar van de battle is er een uitje / activiteit met complete team en uiteraard ook een avond op onze kosten in de Gouden Klok. Wat betreft de activiteit zijn we bezig met een aantal opties waaruit je als team de keuze kunt maken.

Deelnemen
Lijkt het je wat om met jouw bedrijf, sportteam of vriendengroep mee te doen aan de Cafe de Gouden Klok Barbattle 2013 geef je dan voor 20 Maart op via degoudenklok@gmail.com of meld je aan bij de bar. Wij kunnen dan voor 20 Maart alle teams benaderen om in te plannen wie er welk weekend gaat battlen. Tijdens en na elke battle zal op de site ook alle info te vinden zijn over de deelnemende teams, hun behaalde resultaten en de daaruit volgende stand.

We hopen hiermee weer een leuk initiatief in ons dorp op poten te zetten en kijken uit naar jullie deelname! Geef je op per mail via degoudenklok@gmail.com of aan de bar.